koffieautomaten

De beste koffieautomaten voor op werk, kantoor of horeca

De koffieautomaten zijn apparaten waarmee koffie kan worden klaargemaakt. Je kunt ze halen voor werk, kantoor of horeca. Als je een lekker kopje koffie wilt zetten is het belangrijk om gebruik te maken van een kwalitatieve koffie automaat. Dit is natuurlijk niet alles, de koffie moet ook over kwaliteit beschikken. Wanneer je een koffiezet apparaat wilt kopen zal je zien dat er erg veel soorten en merken zijn. Je moet daarom goed nadenken aan welke eisen deze moet voldoen. Dan zorg je namelijk voor het best mogelijke toestel.

koffieautomaten

Waar je rekening mee moet houden

Kies een koffieautomaat wat goed past bij jouw kantoor. Hierbij moet je kijken naar hoeveel mensen er koffie drinken en of ze veel of weinig koffie drinken, want het is namelijk erg vervelend als je lang moet wachten of niet allemaal tegelijk koffie kunt krijgen. De snelheid is daarom ook erg belangrijk om naar te kijken. Vaak wordt een koffieautomaat op een vaste waterleiding aangesloten, maar je hebt ook machines die via een watertank werken. Kijk daar dus goed naar. Het is belangrijk dat het apparaat is afgesteld op de wensen van de smaak, dit kan de koffie ervaring verbeteren. Zorg ook altijd voor goed onderhoud van het koffieautomaat. Zo verklein je de kans op storingen en verleng je de levensduur.

Voor onze koffieautomaten hebben wij onze eigen bonen volgens de slow-roast methode. Dan benut je de smaak van de aroma’s optimaal. Dit zal je ook zeker proeven. Wij hechten ook grote waarde aan de duurzaamheid. De bonen zijn ook FairTrade.