LOGO-MyPhone-Arnhem

Een goede en voordelige telefoon reparatie in Arnhem bij Myphone

Mijn moeder had een aantal dagen geleden haar telefoon laten vallen waardoor haar telefoon niet meer aanging. We gingen daarom ook op het internet op zoek naar telefoon reparatie Arnhem om een goede telefoons zaak te vinden die haar telefoon kon repareren. 

Zeer veel telefoons zaken in Arnhem 

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar telefoon reparatie Arnhem kregen we erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillende telefoons zaken in de buurt van Arnhem. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Myphone ons het meeste aan. De website is aannemelijk eer overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf 6 tot 12 maanden garantie biedt op de onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen zullen worden. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om in de auto te stappen om een bezoek aan de winkel te brengen om de telefoon te laten repareren. 

telefoon-reparatie

Zeer tevreden over de telefoon reparatie bij Myphone 

In de winkel werden we erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen door een van de deskundige monteurs. De telefoon van mijn moeder was al erg snel en voor een zeer voordelige prijs gerepareerd. Ze ontving ook garantie op de onderdelen die er waren vervangen. Daarom zijn we super tevreden voor de reparatie van de telefoon door Myphone.