componenten

Elektronica & Componenten winkel Amersfoort

Ben je op zoek naar elektronica en componenten in de regio Amersfoort? Kijk dan eens bij Elektronicavoorjou.nl! Dit is een van de laatste plekken in de omgeving waar je nog terecht kunt voor componenten, sensoren en dergelijke.

componenten

Arduino & Raspberry Pi

Elektronica Voor Jou is gespecialiseerd in producten zoals Arduino en Raspberry Pi. Een Arduino is een microcontroller bordje waar je zelf elektronica projecten mee kunt maken. Raspberry Pi is het beste te vergelijken met een computer in het formaat van een credit card. Op beide platformen kun je elektronica componenten aansluiten. Zo kun je zelf uitgebreidere projecten maken.

Componenten

Naast de bovengenoemde platformen biedt Elektronica Voor Jou een groeiend assortiment aan componenten. Denk hierbij aan weerstanden, condensatoren, maar ook diodes, LED lampjes en IC’s.

Waar zit het?

Het bedrijf zit in Leusden. Je kunt het gemakkelijk bereiken vanaf de snelweg. Ga op de A28 ter hoogte van Amersfoort bij afrit 7 naar Leusden. Sla vervolgens links af naar bedrijventerrein de Horst en het bedrijf zit in het Business Center. Je kunt gratis parkeren voor de deur. Houdt er wel rekening mee dat je even moet bellen om een bestelling af te halen. Het is geen fysiek winkeladres.

Geef een reactie