Elektronica voor vrouwen

Elektronica voor mannen? Nee natuurlijk niet, vrouwen kunnen er ook gek van zijn. We hebben een rijtje van de meest handige elektronica apparaten voor vrouwen opgesteld. Veel leesplezier!

  1. Ontharingsapparaat

Nooit meer naar de salon maar gewoon in je eigen badkamer, ontharen! Er zijn verschillende apparaten die het je makkelijker zullen maken zoals epileerapparaten, laserapparaten of harsapparaten. Je bent een stuk goedkoper uit in totaal en je hoeft er de deur niet voor uit!

2. Rollers zoals vroeger

Creeer de perfecte grove krullen met de manier hoe huisvrouwen dat vroeger dan deden. Warm de rollers op in het apparaat en verdeel je haar in 4 tot 8 delen. Draai de gewenste grootte rollers in en laat deze een aantal uur in zitten. Deze manier van krullen beschadigt je haar een stuk minder snel en het blijft lang zitten.

3.Nagel led lamp

Nog een gevalletje ‘je hoeft er de deur niet voor uit’: een gel nagellak startpakket. Met dit pakket creeer je de perfecte gellak nagels zonder een bezoekje aan de nagelsalon. Het is een kwestie van oefenen maar je zult weer een stuk goedkoper uit zijn. De Led lamp zorgt ervoor dat de nagellak wordt verhard en lang blijft zitten. Het startpakket kun je vinde bij https://www.pinkgellac.nl/

4. Krul en stijl in 1!

Bespaar geld en onnodig veel tangen en ga voor een krul- en stijltang in 1! Hoe moet je dat voor je zien? Het zit zo: De keramische platen hebben afgeronde hoeken waardoor je makkelijk een krul kan maken maar ook simpelweg je haar kunt stijlen.

5. Babyfoon met camera

Dit is een tip voor de mommy’s onder ons. Met de babyfoon met camera kun je overal waar je bent een oogje in het zeil houden bij je kleintje die ligt te slapen. Vaak kan je het apparaat connecten via een app met je mobiel. Ook als ze aan het spelen zijn kun je, als je boven de was aan het doen bent, de kids in de gaten houden. Zo kun je jezelf verdelen, win-win!