goedkoop telefoon abonnement

Goedkoop telefoon abonnement: hoe kom je daaraan?

Een telefoonabonnement is als een soort schuld. Wist je dat ze boven een bepaald bedrag zelfs worden geregistreerd bij het BKR? Het is dus wel zo prettig als je een goedkoop telefoon abonnement weet te vinden. Je wil immers niet met schulden komen te zitten als je financiële situatie verandert. Bovendien kun je zo wellicht die registratie vermijden. Benieuwd hoe je zo’n goedkoop telefoon abonnement vindt? Dat ontdek je hier.

goedkoop telefoon abonnement

Aanbiedingen scoren

Er zijn mensen die er werkelijk een sport van maken om allerlei aanbiedingen te scoren. Ze  stappen over van provider als er een mooie actie is bij een andere. Dat is oprecht geen gek idee, want providers stunten vaak met prijzen om nieuwe klanten aan te trekken. Vaak vervalt die mooie korting na een half jaar of een jaar, en dan blijven mensen uit een soort luiheid toch zitten. Maar wat nou als je elk jaar of elke twee jaar gewoon overstapt naar een andere provider die een mooie korting heeft aangeboden? Zo wissel je steeds naar de meest gunstige partij.

Sim only

Wist je dat het afbetalen van je toestel waarschijnlijk het duurste onderdeel van je mobiele telefoonabonnement is? Een smartphone is behoorlijk prijzig en als je elke maand een deel ervan af moet betalen dan komt dit bovenop de kosten voor je abonnement. Geen wonder dus dat zoveel mensen meer betalen dan ze willen. Ze hebben immers die telefoon aangesmeerd gekregen! Kies een toestel dat langer meegaat of koop een oude tweedehands telefoon en neem er een sim only abonnement bij: dan betaal je alleen voor de simkaart en eventuele kosten daarbij, maar meestal kom je onder een paar tientjes per maand uit.

Vergelijken

Tot slot kun je vergelijkingssites raadplegen online. Zij maken een overzicht  van alle providers inclusief kosten en waar je het goedkoopst uit bent met jouw wensen. Ideaal hulpmiddel om je keuze mee te maken!

Geef een reactie